Условия за доставка

Условия за доставка

ДОСТАВКА
1     Заявената от клиента стока се доставя на посочения от него адрес за доставка в срок от 7 до 15  работни дни.
2.   Срокът по горната точка започва да тече от момента, когато стоката бъде заплатена, с изключение на случаите, когато заплащането се извършва с наложен платеж. В случай, че клиентът избере заплащане чрез наложен платеж, срокът започва да тече от момента на потвърждаване на заявката /поръчката/ от Продавача.
3    Доставката се извършва чрез услугите на куриер /спедиторско дружество/ и по тарифи утвърдени от конкретната куриерска фирма. В общия случай предлаганите артикули се доставят на клиента с куриерска фирма "ЕКОНТ". В случай, че Клиентът желае доставката да бъде изпълнена от друга куриерска фирма той може да напише специални инструкции към нас в "Количката за пазаруване".
4.   Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида й и транспорта за доставка.
5.   При посочен непълен, неверен или грешен адрес и/или телефонен номер при подаване на заявка, същата се счита за невалидна и за, 3dsmart.bg не възниква задължение за нейното изпълнение.
6.   В случай, че Клиентът посочи като начин на плащане – чрез превод по банкова сметка, и не направи такова плащане, то за , 3dsmart.bg  не възниква задължение за доставка на заявената стока.
7.   В случай, че Клиентът не направи плащане, след като е посочил, че същото ще се извърши чрез наложен платеж, то за 3dsmart.bg не възниква задължение за предаване на стоката.